sâmbătă, 2 iulie 2016

Un nou tratament, o nouă șansă

Astăzi am început un nou tratament*, unul alternativ, bazat pe studiile unui grup de cercetători de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași, condus de dr. Florin George Frunză. Avem mari speranțe și, ca întotdeauna, multă credință și determinare.
Toți pentru unul, UNUL pentru toți!

Începând din vara trecută metastazele osoase, markerii și, mai nou, plămânii ne-au creat probleme tot mai mari, ceea ce ne-a pus, din nou, în fața unor tratamente mai mult sau mai puțin invazive: radioterapie, chimioterapie și chirurgie. Costurile au crescut, din păcate, neputând să abandonăm tratamentul Burzsynski, care și-a dovedit eficiența în ultimii trei ani, dar nici celelalte tratamente de susținere, de regulă naturiste. Totul a fost posibil – și este, în continuare – datorită unor oameni excepționali, adevărați îngeri, cum îi numim, care ne-au susținut pentru a putea achiziționa tot ceea ce s-a dovedit a ne fi de folos.
Dumnezeu să-i binecuvânteze! Ne rugăm pentru ei**, cu toată credința și recunoștința.
Dacă ar fi să facem un calcul, numai costurile ultimului an spun totul despre ajutorul primit, dar și despre ceea ce înseamnă lupta cu o astfel de boală. Pentru radioterapie am plătit cca. 10.000 de lei (în plus față de ce a suportat casa de asigurări), pentru operația la coloană aproape 15.000 de lei (fără casa de asigurări), pentru tratamentul cu AMMONAPS (Burzsynski) 9000 de lei lunar, pentru vizita, consultațiile și analizele de la Viena, din luna ianuarie, cca. 7.000 de lei, pentru tratamentele naturiste aproape 1000 de lei lunar, pentru tratamentele autohemo (ozonificarea sângelui) și cu vitamina C, începute în aprilie, cca. 4000 de lei lunar (între 3 și 5 luni de zile). Plus costurile adiționale la tratamentele clasice suportate de casa de sănătate, efectuate lunar la clinica Gral Medical. Iar acum ne zbatem să facem rost de un tratament care ne va costa în jur de 5000 USD, bazat pe formula Rick Simpson Oil, pentru o perioadă tot de cca. 3 – 5 luni de zile. Asta înseamnă, financiar vorbind, lupta pentru supraviețuire și pentru o cât de cât bună calitate a vieții când ai cancer generalizat, când ai un copil de crescut, pacienți de tratat și pe alți suferinzi de ajutat, ca motivații pentru luptă.
Totalul e incredibil: peste 180.000 de lei într-un an, adică cca. 45.ooo USD (40.000 Euro)!!! Greu de comentat, imposibil de obținut fără ajutor (au fost, desigur, și luni de pauză din cauza lipsei banilor). Și nu doar în România…
Știm foarte bine că exemplu nostru îi inspiră și încurajează pe mulți dintre cei loviți de o astfel de boală. Suntem, într-adevăr, într-al șaptelea an de când medicii care s-au ocupat inițial de tratament ne-au dat maximum șase luni, iar medicii cu care am interacționat în ultima perioadă au fost surprinși de reușita noastră. Într-o comisie chiar s-a pus întrebarea dacă pacientul cu o astfel de fișă mai trăiește, dacă este sigur că dosarul din fața lor este al unui om care continuă să lupte.
DUMNEZEU ESTE MARE și, așa cum ne-a spus părintele Arsenie Papacioc, pe 16 noiembrie 2010, în chilia sa de la Techirghiol, „El nu s-a pronunțat acolo unde medicii s-au pronunțat„, că „Maica Domnului așteaptă ca medicii să-I ceară ajutorul, la fel ca pacienții cu credință mare„!
Pentru a putea ajuta și noi, la rândul nostru, am înființat o asociație, „Tree Of Life„(treeoflife.org.ro), prin care strângem fonduri pentru a pune bazele unuicentru de suport pentru bolnavii de cancer și familiile lor. Dorim să luptăm pentru o legislație adaptată noilor realități din lupta cu cancerul, dar și să aducem cât mai mulți suferinzi aproape unii de alții, pentru a putea să se susțină reciproc, să învețe și să se inspire unii de la alții, să schimbe informații utile, să afle despre tratamente și soluții noi sau alternative, să descopere împreună o altă cale, un alt stil de viață. O altă viață, în cele din urmă.
Sperăm ca anul acesta visul nostru să prindă rădăcini. Și să continuăm împreună, să creștem acest copac al vieții, udându-l cu speranțele noastre, cu bunele noastre experiențe, cu credința noastră curatăAșa să ne ajute Dumnezeu!
Vă mulțumim din suflet tuturor celor care ne sunteți și ne-ați fost aproape, tuturor celor care v-ați rugat pentru noi, tuturor celor ne-ați sprijinit.
Dumnezeu să-i binecuvânteze pe oamenii buni!
** Părintele Vasile Gavrilă, părintele ieromonah Dosoftei, monahul Victorin, părintele arhimandrit Melchisedec, maica Macrina, prof. Ștefan Mindea, prof. Ioan Cordoș, dr. Cristian Barbu, dr. Carmen Neamțu, dr. Gheorghe Domșa, dr. Claudiu Nistor, prof. Zielinski, prof. Burzsynski, dr. Camelia Iatzko, dr. Petru Oprean, prof. Florin George Frunză, Mihaela, Bebe și Ionuț Micle, Letiția Dobrea, Andrei și Lea Torok, Teo Boar și Elena Otilia Bejan, Hanno Hofer, Teodora Enache, fam. Sicoe, Andrei Popescu, Rareș și Dana Ciobanu, Adrian și Diana Mateaș, Dan și Ioana Filimon, Maria Magdalena Schubert, Monica Cristina Tarța, Radu și Tatiana Carp, David Blum, Alexandru Bercea, Marius Bostan, Gabriel Biriș, Valentin Morar, Claudiu și Adela Cristea, Laurențiu Scheușan, Samuel Caba, Daniel Uncu, Sebastian și Ascania Bălțat, Paul Ambruș, Tavi și Brândușa Seleușan, Marcel Vlăduțoiu, Viorel Coprean, Ciprian Păltineanu, Alin Buftea, Vali Cristea, Costel Igaș, Nicolae Ioțcu, Sorin Blejnar, George Maxinan, Sandu Leah, Daniel Bun, Mihaela Ursescu, Zarko și Irina Markovschi, Dana și Călin Bock, Mihai Ionescu, Gabriel Cărbunaru, Mircea Popa, Emilian Pintea, Radu Bădoiu, Florin Deznan, Corneliu Ilisie, Cosmin Cârvaci, Andrei Pantilie, Călin Lucaci, Andrei Ion Rînea, Mihai Ovidiu Munteanu, Teodor Remus Iacob,Alina Hadded, Ionel și Laurenția Popescu, Daniel Dăcilă, Silviu Borcan, Olimpiu Constantin Pascariu, Irina Georgiana Gorjeanu, Cătălin Florescu, foștii noștri colegi de liceu, părinții și nașii noștri, plus toți cei trecuți pe blogul “Hope for Alina” începând din 2013. Și mulți alții, inlusiv din afara țării, pe care îi purtăm în suflet și în rugăciunile noastre, cu o mențiune aparte pentru cei care ne-au donat 2% sau 20% din impozitul pe venitul sau profitul companiilor lor, majoritatea din Arad, Satu Mare, București, Timiș, Cluj, Sălaj, Maramureș și Ilfov. God Bless You All!
Conturile în care se pot face donații (orice ajutor este binevenit; lupta continuă!):
Țolea Alina-Marinela/ Banca Transilvania
EUR: RO81BTRL00204201936564XX
RON: RO35BTRL00201201936564XX
USD: RO54BTRLUSDCRT0093656401
Asociația Tree Of Life/ Banca Transilvania
RON: RO05BTRLRONCRT0287044101

Un comentariu:

  1. Ce,ai fost la Burzinsky acum 3 ani,ai dat bani acolo,ai vazut ca e o farsa clinica aia,acum ai gasit pe altii "alternativi" ,si ne ceri iar bani,si ne bagi pe gat citate cu dumnezeu ca sa te credem?

    Prosti sunt oamenii disperati care pupa la minciunile vanzatorilor de vise.Prosti,pentru ca isi pierd banii,si timpul....

    RăspundețiȘtergere